營養師黃凱詩的生活點滴

2009年4月20日星期一

5月的約會

講座完畢後,經常有參加者問:『你幾時有講座呀?』老實講,我有時會唔記得,所以真係非常抱歉。知識大家的支持,及大家對健康的追求,作為營養師,其實都好安慰。

為咗等大家早d安排時間,我決定係個Blog定期話俾大家知講座的時間表,咁樣就避免咗係廣告出咗之後報唔倒啦!

留座電話是2891 0920,找我個靚女同事cammi李小姐留個位啦!

6 則留言:

匿名 說...

如果沒有聽過的朋友,一定要參加,因為個講座真係好值得聽。我今晚聽咗,會再介紹朋友!
Judy

Cynthia Wong 說...

多謝支持!希望聽講座之餘,你可以坐言起行,將健康的飲食習慣實行,才得到真正的健康。

匿名 說...

我都聽左la~hehe~
下一次會同埋我個朋友仔去~
大家努力keep fit~
做個健康快樂人~:p

匿名 說...

我參加咗減磅計劃喇!遇到你,真幸運--
ammen

匿名 說...

我是一個50多歲的人,本以為上網留言是青少年的玩意,估唔到都會加入,今晚聽完你的講座,真係好鬼精采,估唔到一些老生常談的東西,都可以俾你形容得咁過癮,真係講得好好,好似忽然變成你的讀者,平日拿不到am730,希望可上網睇你個專欄啦!
霍太上

Cynthia Wong 說...

多謝大家支持,我都係盡少少綿力啫!