營養師黃凱詩的生活點滴

2009年6月7日星期日

我間餐廳


這三天,在會展開餐廳(擺攤位),我間餐廳(攤位)d裝修唔錯,都有幾張枱,可以俾d朋友仔坐低傾下佢嘅減磅大計。但係這次參與,最重要嘅得著係見到大家真係好落力,有100%power,仲有一日,加油啦!(我一定會俾多d三文治大家食)

死啦!中咗facebook restaurant city 毒,有精神分裂,點算...

4 則留言:

匿名 說...

真係大件事,原以為妳是我的”損友”~ 損毀了我的形狀,將我由肥變為瘦.點知原來我才是真正的病毒帶菌者,不斷遊說妳玩Restaruant City,等妳中哂毒.好彩妳係個好老闆會餵三文治比員工食,尚未見妳班員工講"Rest or Food". 

黃爸爸&黃媽媽,請原諒Cynthia誤交損友.

”不斷Upgrade升Level”呀

匿名 說...

workhard n make more business in these days!

匿名 說...

上你個網我夠精神分裂啦,版面經常吾旭,又以為自己部電腦有問題,或者世界停頓呢,日日都是6月7,6月7,6月7.......,算吾算呀,哈哈......

匿名 說...

Restaurant city??!! 只係開住升level有乜好玩