營養師黃凱詩的生活點滴

2009年11月18日星期三

同事們的心血...與你們分享

每一日,我公司一班營養師,都希望透過唔同渠道將營養資訊帶俾大家,除咗我嘅專欄、電台節目外,我哋每一季都會為大家準備一份會員通訊,將一D大家都好想知嘅資訊帶俾你哋! 秋季刊出咗喇!(雖然哩幾日唔似秋天)如果都想攞一份,麻煩大家SEND一個電郵去nutsdiary@gmail.com,註明索取『營營樂樂』,咁樣我d左右手就會於兩星期內會電郵俾大家,環保d唔會再郵寄喇! 索取會訊的截止日期係11月30日!

4 則留言:

匿名 說...

咦 ,,,唔係member
但係又想要 ,,你話環保d 唔郵寄 ,,
親身拎 ??

Nutsdiary 說...

你寄個電郵俾我,nutsdiary@gmail.com咁我嘅得力助手會forward個soft copy俾你啦!好多朋友仔都寄咗尼啦!哈哈!手快有手慢無!

匿名 說...

So great!! you are so helpful!!

匿名 說...

好想去上你堂呀~
但我蓬星期四晚又要返學,
上唔到了...
唔知你遲d會唔會再開班呢?

tomato