營養師黃凱詩的生活點滴

2009年11月16日星期一

Nutsdiary on Facebook

攪咗幾日,可以叫做完成了,實在太多戰友問我有無Facebook,所以就完成了這個專頁。

有咩用,好簡單,因為大家成日想要Moo moo嘅靚相,所以我就開咗本相簿,大家就可以入去download啦!除咗moo之外,為咗大家係減磅過程食得開心d,所以我會將d簡單食譜,減磅美食嘅沙龍都會放在相簿入面,當然唔少得我個講座嘅日程啦!不過,哩個blog依然係我同大家分享心得同我嘅心聲嘅地方,所以當我一update個blog,你係facebook都會知,咪唔駛成日refresh囉!

點樣可以睇到我個專頁,首先你要click右手面個facebook名片,入到我個專頁之後,無facebook戶口就要登記啦!有的話就要sign in,跟住你會見到個box寫住加入擁躉群/become a fans,click入去就ok哂!

4 則留言:

匿名 說...

多謝哂喎!經常帶咁多又有用又好笑嘅資訊俾我哋d肥妹仔!

匿名 說...

"可以,吃一件又怎足夠呢?多吃一件吧!"
一睇到呢句我大笑起來~haha

匿名 說...

懶洋洋嘅星期一有你的文章真係精神一振,加油呀!等待你的好文章,我已成為你的fans了!

匿名 說...

點解你今日唔笑咁COOL嘅?係咪忙得制!保重呀!

yan