營養師黃凱詩的生活點滴

2010年3月27日星期六

測肪機一大部

前幾日講過,我正在熱烈呼籲大家登入Facebook Nutdiary的Fans Page,點解?因為如果我嘅Fans人數到500嘅時候,我就會送出測肪機一大部,但係只限Fans page的粉絲們咋!所以...仲等!登入個blog右手面的facebook badge就ok!

徇衆要求,Fans們好想知個測肪機嘅模樣,好!就影俾大家睇!

全自動限定版日本直送脂肪體重量度器一大個,係咪好靚呢?

hahahahahahahaha,我愈來愈發覺,原來我真係傻架!

聰明人應該睇倒,佢... ...只係我其中一個玩具,我又點會咁好將我的珍藏品送出去呢?唔信?!俾個scale大家睇吓!

其實係這一部先啱!名牌子嚟架! Tanita係第一部研製的脂肪機,大部份醫療機構都用佢,所以要送俾大家,當然要送最好的,佢成$470架。老老實實喇! 提多一次,知道自己脂肪比例好緊要,有D朋友,只得130磅,但Check完脂肪先知脂肪率達38%(女士標準是20-27%),仲有,講多樣嘢俾大家知,脂肪機好似薯片咁,要放係暗涼地方,以免影響壽命同準確性。


有無得試用?都有! 好簡單,報名參加我個免費的減肚腩show!來多一次日期同時間:

8/4 (四) 7:15-8:45pm 銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室
13/4 (二) 7:15-8:45pm 佐敦柯士甸道童軍中心1114室
20/4 (二) 7:15-8:45pm 銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室
24/4 (六) 2:45-4:30pm 佐敦柯士甸道童軍中心1030室

2891 0920報名先得架!



Share

5 則留言:

匿名 說...

請問邊度有得賣? Thanks.

winnie 說...

你真係傻架,不過我知吖

匿名 說...

我都知妳係傻婆丫, 傻婆!

匿名 說...

真係俾你激死,不過本來今日好唔開心,但睇完你的文章都開心笑咗一陣!

匿名 說...

今日是不是無730專攔?
同埋我不是貴公司的會員,但是你的facebook fan, 可以用會員價買測肪磅嗎?Thanks.