營養師黃凱詩的生活點滴

2010年11月22日星期一

食唔肥BBQ私人派對

又一年了,去年,又是這個時候,我們一同燒烤去。

人,是要向前走的,也要進步吧! 所以今年,我們的BBQ活動更勝舊年,將會有更多又低脂又健康的美食準備給大家,餐單詳見下表;

是次活動詳情:
日期:2010年12月11日(星期六)
時間:約5時開始至晚上9時
費用:BBQ活動連車費 $180
地點:白鷺湖互動中心--新界大埔紅林路 2 號天台燒烤花園
活動:聖誕幸運抽獎
報名方法:即日開始至30/11,名額只有50人,先到先得,你可以幫朋友一齊報,報名地點兩個,尚營坊尖沙咀及銅鑼灣分店,詳細地址去網頁睇 www.nutracare.com.hk

行程安排:
當日將會有專車將大家由尖沙咀堪富利士道格蘭中心送到燒烤場地,請準時3:45集合,不見即散,活動後,那輛豪華專車亦都會將大家送回尖沙咀或**附近港鐵站 (**這個在當天決定吧!)

知唔知點解會食唔肥吖!? 因為我會出席囉! 戰友成日話一諗起我就食唔落,所以應該唔會肥!

很精彩的餐單如下:
中蝦、青口、扇貝、番薯、粟米、秀珍菇、茄子、豬牛羊都有、仲有魚蛋牛丸等....仲有我黃詩詩的私房菜,係秘密到時先知。

1 則留言:

luika 說...

其實我想問下你會在銅鑼灣定TST分店多?