營養師黃凱詩的生活點滴

2009年7月22日星期三

愛得太遲


這幾個晚上,都陶醉於他的精彩演出,第一次感受到,什麼是如痴如醉,但是...這一切或許真的太遲了。

今日寫Blog,主要想介紹這個演唱會實在太太太太太太棒了,這星期我已經睇咗第二次喇!

唉!早d出世咪好囉,畢竟我都係Y世代年輕人,無辦法啦!唯有睇DVD重溫啦!

2 則留言:

匿名 說...

MJ既魔力: http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp&feature=player_embedded

匿名 說...

me2, 當年年紀少,真係唔識欣賞MJ,唔明MJ既魅力, 到大左就只識得MJ既負面新聞, 而家因為佢離開,佢以前既演出又再被人攞返晒出黎,先發覺佢真係好堅,"愛得太遲"講得好啱