營養師黃凱詩的生活點滴

2009年8月1日星期六

合作無間的好拍檔




不經不覺,到電台同各位聽眾朋友分享健康瘦身心得已有年半的時間,都無同大家介紹下我兩位合作無間的好拍檔,今次等我帶佢哋上我個Blog先!

前面就當然係好鍾意飲摩斯漢堡個綠茶鮮奶的蔡展煇啦!後面正努力對住電腦嘅就係美思啦!

有d讀者問我個節目幾時播出,好啦清楚d話你知啦,逢星期五晚上9時-9時30分,新城知訊台,聽節目之前,記住攞定枝筆寫低個食譜。

8 則留言:

匿名 說...

早晨!!!!!!!!!!!!!!

匿名 說...

想知道個頻道是什麼?

匿名 說...

hello,

在書展買了你兩本書, 愈睇愈發覺你的講o既野幫到我好多喔, 好後悔無買埋你第一本書呢, 書入面提過花生會食肥人, 你提議如果想食, 最多只可以食10粒, 一粒的意思是未剝殼前還是剝殼後? 哈哈, 因為未剝殼前多一倍份量嘛, 可以食多d。

另外, 網上面好多人話牛筋無膽固醇,脂肪含量也不算高, 是真的嗎? 因為我又減緊肥但又想食多d有骨膠原的食物, 對皮膚好啲, hehe 希望唔會太長氣啦, thanks!

匿名 說...

好失落呀!個專欄又失蹤了,明天有無架,個個禮拜追好心急架,理下我地d忠實讀者啦!

匿名 說...

Hello,早晨!今朝的AM730,看不到你的專欄,是否改了日期,請通知一聲。
thanks!

匿名 說...

我相信明天會有那個專欄吧, 我看過去的情況都是星期一沒登就會改了在星期二, 哈哈, 只是我猜想而已。

匿名 說...

嗚嗚,點解無咗個專欄!

匿名 說...

i used to listen every fri but time not fit now..