營養師黃凱詩的生活點滴

2010年3月30日星期二

茶煲

唔好誤會,我唔係話大家係茶煲...trouble,我只係想講吓,尼班村民,如果你唔係好明我講咩,好簡單,因為你係80後囉,上個禮拜,行經7仔...嘩! 成村人出哂嚟,我...當然都係喺天神村大啦!見倒佢哋,都幾有親切感。但係有樣嘢唔係好記得,個茶煲係邊個屋企呢?有無人可以話我知?

講開個茶煲,剛才為咗攞印花,去咗7仔買咗佢哋,近日都同好多新戰友傾過偈,發現原來好多朋友都唔知忌廉有zero版,而且佢仲有一個新成員,係蘋果味,好唔好飲?我剛才為咗同一個正準備考試嘅戰友打氣,送咗枝俾佢,佢係我面即刻飲,都讚佢好飲。

介紹得,當然唔只咁少啦! 上幾個月都介紹過,不過多咗個青寧味,個樣好清新啫,而且在market place/citysuper都搵到佢,口渴時又多個選擇啦!
我仲想講多一樣嘢!多謝哂大家對我個專欄、個blog同facebook fans page的支持,fans page人數已超越500了,之前提過,會有一個有獎活動,送出部測肪機,我決定個遊戲會係4月12日同大家一齊玩,公平d嘛!我知有好多戰友去咗旅行,所以4月12日前,你成功登入nutsdiary facebook fans page的朋友,都有機會得獎,總之,緊貼住這個營養師手記,就隨時都有驚喜。

Share

3 則留言:

匿名 說...

即然做得妳嘅損友, 昨晚聽完妳掛住班村民, 今日已經轉咗去7仔幫老闆買嘢, 幫妳儲印花喇!

匿名 說...

你知唔知呀...依家J2 有天神村做呀...你去我個facebook度睇下,我癲到用部艾風影左d 相,然後放左上去,哈哈哈哈!我仲想問呢,係唔係已經係fans 0既就已經可以參加抽獎,唔洗再「登記」喇?

粉絲So 上

匿名 說...

係小茜屋企