營養師黃凱詩的生活點滴

2010年4月19日星期一

這個5月份...可以見倒你嗎?

免費講座--肚腩...非減不可,我相信這是一個非一般的減肚腩sHow!


從沒想過,講座會有這般大的迴響,4月份餘下的講座,已經全滿,唔知5月份可以見倒大家嗎?

6/5(四) 晚上7:15-8:45pm 銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室

17/5(一)晚上7:15-8:45pm銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室

18/5(二)晚上7:15-8:45pm佐敦柯士甸道童軍中心1114室

要報名的2891 0920(金小姐)

如果你聽咗,可以再聽,仲可以

Share

4 則留言:

Ching Yu 說...

之前提及過聽上次的講坐有意猶未盡的感覺,請問今次會加時加料嗎?

期待著......

匿名 說...

我都想再聽呀!個多小時好快就過!lo

匿名 說...

你今日好感性喔!好鍾意呀!

匿名 說...

今晚喺旺角間樂園見倒你,仲見倒你同碗粉影相,跟住就喺facebook見倒張相,感覺超攪笑,家陣好興奮,原來你真人真係fit到爆,我大笑男朋友仲話我痴線,嗚嗚!早知搵你影相啦,又唔敢!