營養師黃凱詩的生活點滴

2010年4月13日星期二

又換包裝?!

我真係唔係好明,點解D食物成日轉包裝,攪到我D戰友認唔出佢哋,最大問題係,我總唔可以買哂全部架,肥死我咩! 就唯有偷影啦! 你哋知唔知,我次次都鬼鬼祟祟咁影,成個漢堡神偷咁,都唔知幾驚?!

以下3個是昨天偷影的傑作,戰友都食得,計一大份五穀啦! 1個星期1-2包好喇!

我鍾意食Sour Cream味道~

這是新發現的,1片=1份五穀,仲有呀!佢纖維都幾高1片有2克,又多一個選擇啦!

介紹吓這兩位朋友先~記者1號同攝影師2號,今日雖然好忙,做了2個小時的訪問,不過都有時間同大家玩咗個遊戲啦! 係咪好好玩呢?好玩的有獎遊戲會陸續有來,stick住我個fans page 或者 Blog啦!係呀!個訪問不日送上,暫時要賣關子先~

1 則留言:

Starry 說...

你下次試下上百佳或惠康website,login後可以見到好多product相片, 咁咪唔駛次次都偷影lor.