營養師黃凱詩的生活點滴

2010年6月23日星期三

7月份齊齊減肚腩

轉個頭,原來已經就嚟7月喇! 5月糭都食埋,即是夏天已經正正式式嚟到! 近這個星期,多咗戰友好興奮咁同我講,原來真係瘦咗好多,點解近幾日先知自己瘦呢?好簡單,因為搵返D夏天衫出嚟,鬆哂囉! 老老實實喇! 減磅...咪就係為咗咁!

但係,如果你近日搵小背心、短衫衭出嚟,發現全部都又窄又緊,你千奇唔好以為件衫縮水,放喺衣櫃大半年唔會縮水架,其實真係肥咗,過重唔怕架,好緊要盡快處理佢,沒有事情是解決不來的啊!唔好等喇,這個免費講座,你唔聽唔得,這是7月份4場講座的時間,仲鮮有的有星期六講座,快D報喇!經驗告知,星期六的位很快滿架!

10/7(六) 14:45-16:30 佐敦柯士甸道童軍中心1030室
20/7(二) 19:15-20:45 銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室
22/7(四) 19:15-20:45 佐敦柯士甸道童軍中心1030室
27/7(二) 19:15-20:45 銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室

留座電話: 2891 0920 (找金小姐啦!)

1 則留言:

匿名 說...

好開心好開心!等咗好耐喇!你真係好好人,個講座又攪笑又有用,總之今晚好開心啦!唔知點形容:)