營養師黃凱詩的生活點滴

2010年6月2日星期三

黃詩詩同你煮飯仔

噚晚話有好嘢介紹俾大家,不過係咪好嘢,自己諗啦!

簡單尼講,尚營坊6月-7月份將會開一個小型煮食班,課程有4堂(兩堂示範課,兩堂DIY),12/6、19/6、3/7及10/7,逢星期六下午2:30-3:30,費用係...2條紅衫魚 $200 (會員價) $ 250 (非會員),點先係會員,好簡單,尚營坊會員或你只需登入我的facebook,成為我的番薯就可以了。

黃詩詩同你煮咩?老實講,我會教其中一堂,另外幾堂,當然有尚營坊的靚仔煮神湯馬士先生主理,仲有一位神秘導師添...

係咪好想知煮咩呢?

(一) 免肥腫健康稯
(二) 食唔肥你咖哩雞
(三) 意想不到低卡木糠布甸
(四) 百變炒竽絲

上課地點:尚營坊銅鑼灣分店--銅鑼灣謝斐道482號信諾環球保險中心1201室(地下鐵銅鑼灣站C出口步行1分鐘即達)

話時話,人數確實有限8-10人,所以先到先得,你可以到尚營坊尖沙咀及銅鑼灣分店報名,只接受現金報名,快d喇! 哈! 你估我教邊堂呢?

這個Link是你成位會員的方法,登入後,接『讚好』or『like』就可以了。

http://www.facebook.com/pages/Nutsdiary/168200145689

2 則留言:

匿名 說...

i think u will appear at the last lesson, am i right? stephanie

匿名 說...

我知~
係最後一堂~
是嗎?

^__^