營養師黃凱詩的生活點滴

2010年10月13日星期三

尚欠3本...

唔知大家仲記唔記得,N年前麥記換過101斑點狗,仲要食一個餐先有1隻,果陣時,我有個Friend,好鬼鍾意,於是我哋成班朋友,陪上肥膏,日日幫佢換,都不知幾慘。不過我都好明白,好鍾意又欠幾隻都幾唔開心... ...

雖然我相信大家鍾意我嘅書嘅程度,應該無我個Friend鍾意斑點狗的程度咁高,但係為咗大家可以keep住一套4本(暫時啦~),我準備咗這個package給大家。

只要喺今日開始到10月31日止,到尚營坊銅鑼灣或尖沙咀分店,就可以以港幣150元正,購買其中3本我黃詩詩的著作,每本原價$68 (以營補營原價是$58),多謝哂先啦^^

補購地址:
銅鑼灣謝斐道482號信諾環球保險中心1201室
九龍尖沙咀堪富利士道 8 號格蘭中心 1005-6 室

7 則留言:

匿名 說...

我差2本之WOW...=0=...咁點算...

匿名 說...

實在太感動了!剛睇完新那本,打算再去書局買其他的,現在這個太方便了!

匿名 說...

晨早買哂啦!不過我決定送俾朋友!
ty

匿名 說...

我已經有齊四本喇!可以請妳簽名嗎?

匿名 說...

就算你只有一本,我都可以幫你簽!放低喺尚營坊,我會幫你簽,但記住留低名同電話呀!多謝你先啦!

Cynthia (黃凱詩) 說...

唔記得Login添!上面個Message係我架!

匿名 說...

i will bring them home today!
yoyo