營養師黃凱詩的生活點滴

2011年4月18日星期一

撳機第二擊


上次同大家玩得咁開心,所以我就決定在復活節之前同大家玩多一次啦!玩咩!有獎問答遊戲,撳走部測肪機同一部去油烤爐囉!

因為我知道好多新朋友仔,所以都要講多次玩法。首先,當然要加入咗我黃詩詩這個有營兵團先啦!加入的方法好簡單,你只要按下面Nutsdiary個Link,入咗去再按LIKE或讚好,然後登入自己的Facebook Account就可以玩架喇!當日就會在約定的時間在網誌寫出
問題,然後我會在facebook數123,就可以在Facebook答的。

遊戲的時間鐵定星期二(19/4)晚上20:30,今次一樣會有5條營養問題要答,每條有4個答案,大家需依次序由第一題到第五題寫出答案的英文字,最快果位有測肪機,第二位有去油烤爐,就是咁簡單,邊個答先以Facebook 的顯示為準!

就是類似這個烤爐了,係咪好吸引呢?

仲有一日,未登記就快喇!

沒有留言: