營養師黃凱詩的生活點滴

2012年5月28日星期一

6月的演講會,6月的死線

自從4年前開始,每年的6月,都是趕死線的日子,要準備的,正是7月書展的新作,所以,這星期開始,你不難看見這個模樣的我。

除了趕新書外,6月份的講座都是排得密密麻麻,算算手指,除了將有6場減肚腩講座外,6月10日,更會將「愈食愈FIT你都得」這個講座,移施到灣仔會展HALL 5FG舞台,那天,除了跟大家分享減磅心得外,還會跟大家做些美味的減肥菜,詳情我會再公佈。

好喇!說回那個減肚腩講座,話都無咁快,原來已經係400唔知幾多場,遲D我仲諗住再到其他地區,希望跟更多朋友一齊分享瘦身的奧秘。
唔知下次我再影這張相時,會唔會見到大家呢?


我要減肚腩!!(免費講座)
主講:尚營坊營養師黃凱詩
時間:7:15﹣8:45PM (7PM﹣免費量度體內脂肪水平)
6月份場次

4/6(鰂魚涌百福道21號青年協會大廈7樓演講廳 (鰂魚涌地鐵站C出口)
12/6(佐敦柯士甸道童軍中心1114
13/6(銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室
18/6(一)荃灣大會堂2樓展覽館(荃灣廣場側)
20/6(三)佐敦柯士甸道童軍中心1030
21/6(四)銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室

要留座的。28/5(一)中午12開始接受電話留位報名,留位熱線:2891 0920

希望到時見到大家啦!

1 則留言:

匿名 說...

我今日打電話去冇人聽喎(留位),唔知個電話有冇錯呢?