營養師黃凱詩的生活點滴

2012年7月19日星期四

2012年書展

 終於都到咗書展嘅日子喇!唔知點解,雖然唔係第一次出書,但係,噚晚都有D小學生去旅行前一晚的徵狀,真係奇怪。

好啦!以免大家去到書展搵我個細囝搵得太辛苦,俾D地標大家睇下先,今年經濟日報出版社個攤位高咗!仲有好大本仔仔放高咗,應該容易D睇,行到去1B Hall,個攤位係1B﹣D16﹣D18,應該搵到啩~

入到去,應該唔難搵。

我今次好照顧大家架,書展開幕之前,已經簽咗好多書,唔信你睇下,放在枱面的,都簽好。就當給大家一個留念啦!亦多謝大家長久以來的支持。



簽到最後一本喇!
 仲有呀!在書展買書有小禮物送,記住攞呀!就是這個Folder喇!


 今年,出版社仲特別幫我攪咗場講座,唔知你有無報名呢?我好少有星期日的講座架,仲未遲,可以快D報名。Click入去睇清楚D,如果唔係,就打報名熱線:28802998或者去這個網頁


如果你仲想聽講座,仲有辦法。
我個減肚腩講座,就快到500場了,所以,這個月,我會再去到屯門同大家減肚腩,新界西的朋友就唔好錯過喇!


其實,下個星期可以用瘋顛去形容,我意思係,我個日程表。俾大家睇下。

22/7 (日)書展講座
23/7 (一)同學生們一齊學營養學
24/7(二)減肚腩講座@荃灣大會堂展覽館 7:15﹣8:45PM
25/7(三)減肚腩講座@佐敦柯士甸道童軍中心1030室 7:15﹣8:45PM
26/7(四)減肚腩講座@銅鑼灣中央圖書館地下1號活動室 7:15﹣8:45PM
28/7(六)減肚腩講座@屯門大會堂演講室二 1:15﹣2:45PM

好啦!如果有興趣去參加就打留位熱線啦!28910920。
希望我的銀霸皇電芯可以支持到這個密麻麻的日程。

沒有留言: