營養師黃凱詩的生活點滴

2012年8月24日星期五

買書送麵包機!?

價值$500的遊戲獎品,有預校功能的麵包機

這個是什麼?如果我告訴你,買書有麵包機送,你會唔會好興奮呢?如果你聽到已經覺得興奮,就要留意以下的參加有獎遊戲方法。
1.你需要到香港各大書局,購買我本新作《瘦出滋味》
2.買完不是放在一邊,要熟讀,因為問題的答案全在書中找到
3.在Facebook LIKE 咗Nutsdiary 個PAGE, 你可以Click入下面個Badge,因為個遊戲需在Facebook進行的,你唔LIKE就玩唔到

但要留意,公正開係,所有尚營坊及經濟日報出版社的同事們是不能參加的。
遊戲日期待定,但應該是下星期或9月3日那個星期,因為我想知會否有多一點的禮物,日期決定後,會在Facebook通知大家。
個遊戲點玩呢?我會問大家幾條同我本新書有關的問題,大家要快而準地選出答案,提示:玩遊戲時,一定要有書在手的。
講住咁多先,留意住Facebook啦,仲有要LIKE咗先~

1 則留言:

匿名 說...

Really enjoyed your blog and books ! Actually brought all 5 of them !! Keep it up ~